❤Fantastisch en leerzaam boek, leest zo heerlijk weg! En..spannend tot aan de laatste bladzijde! Een aanrader!
Ellen Wouda

De recensies tot 2 januari 2016

❤Lieve Annemarie!

Net in eén ruk Zielskracht uitgelezen! Wat een heerlijk inspirerend boek! Je hebt het talent om universele kennis zo te brengen dat het voor iedereen toegankelijk is! Het leest makkelijk voor de vuist weg en tegelijkertijd bevat het een schat aan kennis en informatie! Je kunt op elk bewustzijnsniveau insteken! Het is een echt ‘Annemarieboek’! Warm, liefdevol, toegankelijk, inspirerend, leerzaam en eerlijk! Dank je wel voor het schrijven, hoop van harte dat er meer volgt! Zielskracht staat voor een paar uurtjes genieten!
Hartegroet, Angela Clavaux

❤Aan het einde van je boek, vroeg je om een recensie, normaal heb ik daar niet zoveel mee…
Maar nu… Ik voel me geroepen om een recensie te schrijven. Wat heeft het boek mij geraakt! De gevoelens die werden beschreven, passen op dit moment enorm goed bij mijn leventje… Ik voelde precies wat de acteurs voelden, het doet me enorm pijn, een pijn die ik mag transformeren naar liefde, zo voelt het een pijn die al in mij zit en ik erg goed herken vanuit mijn eigen leven.. Dankjewel dat je me dit cadeautje hebt gegeven, ik ben opweg naar liefde, liefde naar mezelf. Dankjewel voor je mooie woorden, ik merk dat ik ze verstandelijk niet allemaal begrijp, maar ondanks dat raken ze me! Ohja en het boek was ook niet bij me weg te slaan! Ik was blij dat ik vandaag alle tijd had om hem helemaal uit te lezen en hem zoals de afgelopen dagen niet weg te hoefde leggen. ❤ veel herkenning, het inspireert, motiveert en geeft kracht! Nogmaals dank! Liefs Marieke

❤Lieve Annemarie ,

Yessss ik heb je boek op zielskracht gelezen. Wat een goed boek zeg, het is zo realistisch en vooral echt. Heb het boek gelijk ook mijn partner aanbevolen. Reactie was: ” zielskracht is toch een boek voor vrouwen”, nee hoor!!! Ook mannen kunnen dit zo goed lezen en echt ook hun leerpunten eruit halen.

Het boek confronteert je met je eigen leven… Maar vooral hoe je reageert en wat ik het mooiste vond, hoe je ook op een andere manier kunt reageren, op dezelfde situatie. 👍

Wat voor mij erg leerzaam was, hoe ze beiden op hun eigen manier een levensles krijgen, om op hun zielskracht verder te gaan, maar het uiteindelijk doel hetzelfde is. Dit is dan ook zo waar, we leren allemaal op onze eigen manier.

Ik heb veel geleerd van je boek. Niets hoeft zoo erg te zijn, het is je kijk op de situatie. Ik wil je zielskracht nogmaals lezen, waardoor ik nu andere punten tot mij kan nemen. Lieve Annemarie bedankt voor je boek

Nelja Ozdemir

❤Lieve Annemarie,

Ik heb je boek gelezen en genoten. Je zet de karakters heel duidelijk neer en doordat je hun emoties en gedachten zo goed verwoord zijn ze voor velen herkenbaar. Ik vond het heel mooi te lezen hoe er zonder oordeel en vanuit liefde naar ieders kant werd gekeken. Ik heb ook nog wel eens moeite met dingen uit het verleden, maar door dit boek te lezen wordt ook veel verzacht. De spirituele waarheden zijn mij niet vreemd, maar heerlijk om te lezen in deze ook spannende roman.

Het laat zien dat je je leven gewoon voluit moet leven en mag ontdekken dat alles uiteindelijk klopt en dat het leven heel verrijkend kan zijn als we willen leren en doorleven wat we ervaren. Door liefde toe te laten in onszelf en ook onvoorwaardelijk de ander te kunnen liefhebben. Wat voor mij ook weer even een goede reminder is, is dat in het boek wordt gezegd dat je met emoties een lading aan ervaringen kunt geven  en dat dit vaak niet nodig is.

Bedankt voor je bijdrage middels dit boek waar volgens mij veel mensen wat aan kunnen hebben.
Liefs Sonja. Lieve Annemarie

❤Heb hem helemaal gelezen en echt iets voor mij. Weer enkele puzzelstukjes die in elkaar passen en nog maar eens de bevestiging van wat ik voelde…en ik blijf mijn doel volgen, op Zielskracht gaan we dat proberen! Els Tielemans

❤Heb het boek in een ruk uitgelezen! Heb het een tweede keer gelezen en de emoties blijven komen!
Een echte aanrader voor man en vrouw!

Pluspunten:
Goede verhaallijn, Meeslepend verhaal, Spannend

❤Ik heb je boek gelezen en genoten. Je zet de karakters heel duidelijk neer en doordat je hun emoties en gedachten zo goed verwoord zijn ze voor velen herkenbaar. Ik vond het heel mooi te lezen hoe er zonder oordeel en vanuit liefde naar ieders kant werd gekeken. Ik heb ook nog wel eens moeite met dingen uit het verleden, maar door dit boek te lezen wordt ook veel verzacht. De spirituele waarheden zijn mij niet vreemd, maar heerlijk om te lezen in deze ook spannende roman.

Het laat zien dat je je leven gewoon voluit moet leven en mag ontdekken dat alles uiteindelijk klopt en dat het leven heel verrijkend kan zijn als we willen leren en doorleven wat we ervaren. Door liefde toe te laten in onszelf en ook onvoorwaardelijk de ander te kunnen liefhebben. Wat voor mij ook weer even een goede reminder is, is dat in het boek wordt gezegd dat je met emoties een lading aan ervaringen kunt geven  en dat dit vaak niet nodig is.

Bedankt voor je bijdrage middels dit boek waar volgens mij veel mensen wat aan kunnen hebben.
Liefs Sonja Veltman

❤Wow Annemarie, wat een heerlijk boek heb je geschreven😍 ik kon niet stoppen en moest het dezelfde dag uitlezen. Een heerlijke roman met inhoud en een bijzondere boodschap, absoluut een aanrader!
Carola Pavlik

❤Via via werd ik getipt op het boek van Annemarie Sips. Ik dacht… wat een bekende naam en ja wel hoor woont ze bijna om de “hoek”….. Wat een fijn boek, lekker leesbaar, en vol (levens) wijsheden, smeuïg…of hoe noem je dat, herkenbaar, en een slot om van te smullen.
Tine van der Zee

❤Heb nog nooit een boek zo snel uitgelezen (duimpje omhoog)
Jolanda

❤Heb je mooie boek vandaag bijna in een dag uit gelezen. Moet alleen laatste hoofdstuk nog. Wil je bedanken hoe mooi je alles hebt verwoord in een mooi verhaal. Bedankt dat je het hebt geschreven!
Chantal Dijkman

❤Lieve Annemarie pfff top je boek Zielskracht en wat een herkenning zeg alsmede de rust die binnen komt. Bijna in 1 keer uitgelezen 🙂 Ga Door met schrijven en de woorden die je bij mij in het boek hebt geschreven : maak 2016 je beste jaar ooit op Zielskracht die staan geplant in mijn hart. Liefs Winnie

❤Wat een mooi boek!! Ik snotter nog na en aangezien toeval niet bestaat.. Wil ik je mijn eigen vervolg laten weten.. Ik wilde je een berichtje sturen maar kwam op een eigen vergeten facebook pagina terecht. zielenwijn, mijn eigen pagina met woorden gedichtjes en zielenroerselen.. Er vallen stukjes puzzel en ik pak ze op en volg mijn pad van liefde. Liefde voor mijn ziel om zich te ontplooien te laten rijpen als mooie wijn.. Mijn hart wil je bedanken mij ziel stuurt energie een dikke zoen Annemarie voor dit mooie zielsgeschenk. Chantal Kints

❤Ik heb het boek zojuist besteld. ..had het al geleend van iemand anders, maar wil het graag zelf hebben, ook kom ik graag naar de lezing.
Het was leuk om de “zielszaken” eens te lezen in een roman, het maakt het op deze manier echt begrijpelijk.
Sylvia de Ruig

❤Jouw boek kwam mee als kerstgeschenk…..hoe kon je ooit weten dat wat je in jouw boek beschrijft zo lijkt op mijn situatie qua leegte …gesprekken met een man met ” levenswijsheid” die liefde oproept en losmaakt terwijl ik ook de LIEFDE bij mijn man wil en houden….ik lees nu ook dat DAT kan Elly G.

❤Tussen mijn werk door lees ik stukjes en vindt het pakkend,reëel en vooral prachtig! Herkenning en ook van ohhhhh jeetje jaaa….zo kan het ook!
Atie Advocaat

De recensies vanaf 25 november

❤ Lieve Annemarie Sips, Je hebt me meegenomen in een stukje levensverhaal en passie, het onbekende universum en het heeft me aan het denken gezet. Wat is liefde toch mooi en wat heb je het mooi verwoord. Met tranen in mijn ogen sluit ik jouw boek. Wat heb je me ontroerd. Bedankt voor deze reis door zielskracht. Colette Blom

❤Lieve Annemarie Sips, ik heb je boek “Zielskracht” uit en heb het echt met genoegen gelezen!
Heerlijke roman, met leerzame stukken erin, waar iedereen wel iets uit haalt, denk ik. Dank je wel voor het delen van dit mooie boek! Liefde is ALLES! en alles is LIEFDE!

Prachtige de zinnen uit het boek, mag ik hier even citeren:

“Liefde is overal, liefde zijn wij. Laten we afspreken dat we alleen de woorden uitspreken als ze mooier zijn dan de stilte! (Zó mooi vind ik die!)
Rijke gedachten vervullen dromen. Laat elkaars ziel zingen.” Stella

❤Wat heb jij mij geraakt met jouw roman en je lieve boodschappen. Iedere avond voor het slapen heb ik een stuk gelezen. Niet te snel, zodat het ook echt blijft hangen. Tot gisterenavond … Toen heb ik een heel stuk meer gelezen en het eerste wat ik vanochtend deed was het boek helemaal uitlezen. Herkenning kwam naar boven. Gevoelens kwamen naar boven. En wat heb ik toch tegen het einde gehuild. Gehuild om het herkennen en gehuild omdat ik weet dat het zo werkt. Wat bijzonder! Dank je lieve Annemarie voor dit inzicht.
Lieve groet, Annelie

❤Het boek heb ik in 2 dagen uitgelezen. Wat een kracht ik wilde het in 1x uitlezen, maar daar is het te lang voor. Af en toe een beetje beduusd, tollende gedachten, emotie. De stilte ervaren, beroering, ontroering, omwentelingen en toch de samenloop van Liefde. Mooie spirituele lessen en de laatste woorden zijn erg pakkend!

Pluspunten: Goede verhaallijn, Meeslepend verhaal, Spannend

Maartje Otten

❤Ik heb het echt met genoegen gelezen! Heerlijke roman, met leerzame stukken erin, waar iedereen wel iets uit haalt, denk ik. Mooie spirituele boodschappen verpakt in een roman. Hoe bijzonder! Een echte aanrader, voor wie nieuw is op “spiritueel gebied” maar ook voor kenners, zoals ik nog altijd iets te leren. Met prachtige laatste alinea!

Pluspunten: Fantasierijk, Goede verhaallijn, Meeslepend verhaal, Spannend
Stella Webber

❤Dank je wel Annemarie voor je prachtige boek . Ik ben weer veel inzichten wijzer
Nicole hertogh

 

 

Roman Zielskracht

IMG_4526

De verandering en de snelle tijd van nu vraagt om radicale keuzes.

De lezer vindt tijdens het lezen in dit boek herkenning, moed en vertrouwen.
Veel mensen zitten met hun gevoel in de knoop en zijn op zoek naar liefde en invulling van hun leven.

Het enige wat je kunt doen is op zielskracht verder.

Recensies

Koop hier het boek